Certificeringen

Onze certificeringen:

NVB

De NVB is KIWA erkend en heeft een onafhankelijk examenbureau waar gecertificeerde examens volgens ISO 17024 worden afgenomen op operationeel, kader en HBHV-niveau.

NIKTA

NIKTA is dé partner voor certificerings- en examineringsvraagstukken. We leveren graag maatwerk en hechten veel waarde aan het persoonlijk contact met onze klanten. Snelheid, flexibiliteit en servicegerichtheid staan bij ons centraal. Examen doen bij NIKTA betekent binnen 24 uur een vermelding in het Centraal Diploma Register.

Reanimatieraad

De NRR (Nederlandse Reanimatieraad) is opgericht in 1993 en is een overlegorgaan van de Nederlandse Hartstichting, het Nederlandse Rode Kruis, Het Oranje Kruis en de vereniging van Artsen (VVAA). De eerste doelstelling van de NRR was het bereiken van overeenstemming met betrekking tot een uniform lesprogramma in elementaire reanimatie in Nederland.

NVAM

De Nederlandse Vereniging van Anesthesiemedewerkers (NVAM) is een erkende beroepsvereniging die ruim 2000 anesthesiemedewerkers in Nederland vertegenwoordigt.

ERC

Sinds 1989 heeft de Europese Raad voor reanimatie (ERC) de standaard geleverd voor reanimatierichtlijnen en opleidingen in Europa en daarbuiten.

Klanten aan het woord

"Opleidingen en meer"

- Medivice

© 2024 Medivice

Design & Ontwikkeling: De Web Specialist
Hosting: Hostingindustries