Medivice Event Services

Evenementen hulpverlening

Medivice is gespecialiseerd in evenementen hulpverlening. Het organiseren van medische hulpverlening voor uw evenement.

Wij staan voor volledige professionele medische hulpverlening bij evenementen zoals dancefeesten, festivals, (pop)concerten, sportwedstrijden en bedrijfsfeesten. Van grootschalige evenementen met tienduizenden bezoekers tot kleinschalige ondersteuning bij lokale gebeurtenissen. Met ons personeel, materiaal en voertuigen zijn wij op ieder terrein uw ideale partner. Of het binnen is in een stadion, concerthal of sporthal, buiten op een festivalterrein, op het strand. Wij kunnen ons overal op aanpassen.

Medische hulpverlening

Ons medische team is zorgvuldig samengesteld op basis van beroepsopleiding en ervaring uit de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Hierdoor staat het team garant voor een adequate beoordeling van de gezondheidstoestand en behandeling van de eventuele verstoorde gezondheidspatronen. Verder brengt het team potentiële risico’s en verstoringen in kaart, observeert, bewaakt en stabiliseert indien nodig voor de zorgvrager. Wij werken volgens de protocollen en richtlijnen die aansluiten en afgestemd zijn op de landelijke norm van de reguliere ambulancezorg (Landelijk Protocol Ambulancezorg 8.1) en Basic Life Support hulpverlening (Nederlandse Reanimatie Raad, Oranje Kruis).

Volledige ondersteuning op uw evenement

Medivice beschikt over een schat aan ervaring om de inzet volgens eisen en richtlijnen maar voor de opdrachtgever zo gunstig mogelijk in te vullen. De inzet van het aantal hulpverleners, de materialen en de voertuigen worden bij grotere evenementen bepaald naar aanleiding van de Risico Inventarisatie & Evaluatie en de vergunningseisen die voor het evenement zijn verleend. Medivice Event Services beschikt over korte lijnen en goede contacten met gemeenten, veiligheidsregio’s en de GHOR om de inzet tijdens een evenement op de juiste wijze te laten verlopen. Bij kleinschalige evenementen wordt de inzet in samenspraak met de opdrachtgever bepaald.

Ieder evenement is uniek. Van sportdag op de tennisvereniging tot aan festivals met tienduizenden bezoekers. Medivice maakt iedere invulling mogelijk met personeel, materialen, veiligheidsproducten en kennisdeling.
Medivice Event Services beschikt over een internationale beroepsaansprakelijkheid verzekering en bedrijfsaansprakelijkheid verzekering. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging Kwaliteitsbevordering Medische Hulpverlening Evenementen (KMHE) en zijn volledig ISO9001 gecertificeerd.

EHBO Hulpverleners

Onder het eerste niveau vallen onze EHBO hulpverleners. Dit niveau wordt ook wel Basic Life Support genoemd. Dit betreft de reguliere hulpverlener die in staat is om basishulp zonder specifieke hulpmiddelen te leveren. Onze EHBO’ers worden bijvoorbeeld ingezet bij beurzen, braderieën, markten, asielzoekerscentra, opnamen van televisieprogramma’s, sportwedstrijden, kookevenementen of bedrijfsfeesten. Onze EHBO hulpverleners zijn in het bezit van een EHBO certificaat. Zij kunnen alleen opereren of als onderdeel van een team in samenwerking met andere disciplines.

Onze EHBO’ers worden aangesteld vanuit ons vaste medewerkersbestand. Zij voldoen allen aan de juiste diplomering. Ons interne systeem monitort het verloop van de diploma’s en waarschuwt de medewerkers wanneer zij worden genoodzaakt om verlenging aan te vragen. Wij beschikken over een groot bestand EHBO hulpverleners waardoor wij snel kunnen schakelen. Morgen EHBO nodig? Afschalen of opschalen? Wij denken graag met u mee.

Verpleegkundigen

Basic Life Support bestaat naast EHBO Hulpverleners tevens uit verpleegkundigen met een afgeronde opleiding Verpleegkunde met een BIG registratie. Het is mogelijk om als organisatie voor meer expertise te kiezen en een verpleegkundige in te zetten. Op basis van de risicoanalyse en de vergunning vanuit de gemeente is het mogelijk dat er eisen worden gesteld dat een EHBO team moet worden uitgebreid met verpleegkundigen.

vraag offerte aan en informeer naar de mogelijkheden

Medivice Event Services
NVB
NIKTA
Reanimatieraad
NVAM
ERC
Klanten aan het woord

"Opleidingen en meer"

- Medivice

© 2024 Medivice

Design & Ontwikkeling: De Web Specialist
Hosting: Hostingindustries